palayanan

Milarian ku: Sadayana
  • Customs Union- EAC, GOST-R

    Union Customs- EAC, GOST-R

    ▍ Naon Déklarasi GOST-R? Déklarasi Kasaluyuan GOST-R mangrupikeun dokumén deklarasi pikeun ngabuktikeun barang-barang anu patuh kana peraturan kaamanan Rusia. Nalika Hukum Produk sareng Jasa Sértipikasi dikaluarkeun ku Féderasi Rusia di 1995, sistem sertifikasi produk wajib diterapkeun di Rusia. Éta meryogikeun sadaya produk anu dijual di pasar Rusia pikeun dicitak ku tanda sertifikasi wajib GOST. Salaku salah sahiji metode sertifikasi kasaluyuan wajib, Gost-R Deklarasi Conformi ...
  • America, Canada- cTUVus&ETL

    Amérika, Kanada- cTUVus & ETL

    ▍Naon cERTIFICATION cTUVus & ETL? OSHA (Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Pakasaban), pakait sareng US DOL (Departemen Tenaga Kerja), nungtut sadayana produk anu dianggo di tempat damel kedah diuji sareng disahkeun ku NRTL sateuacan dijual di pasar. Standar tés anu dilarapkeun kalebet standar standar American National Standards Institute (ANSI); American Society for Testing Material (ASTM) standar, Underwriter Laboratory (UL) standar, sareng pabrik saling pangakuan organisasi standar ...
  • America- WERCSmart

    Amérika- WERCSmart

    ▍ Naon ari WERCSmart REGISTRATION? WERCSmart mangrupikeun singketan tina Standar Patuh Peraturan Lingkungan Dunia. WERCSmart nyaéta perusahaan database pendaptaran produk anu dikembangkeun ku perusahaan AS anu disebut The Wercs. Tujuanna pikeun nyayogikeun platform pengawasan kasalametan produk pikeun pasar swalayan di Amérika Serikat sareng Kanada, sareng ngajantenkeun mésér produk langkung gampil. Dina prosés ngajual, ngangkut, nyimpen sareng miceun produk diantara pangecér sareng panarima anu kadaptar, produk bakal nyanghareupan beuki ...
  • EU- CE

    EU- CE

    ▍ Naon Sertifikasi CE? Tanda CE mangrupikeun "paspor" kanggo produk pikeun lebet pasar EU sareng pasar nagara-nagara Asosiasi Perdagangan Bebas EU. Naon waé produk anu parantos ditangtoskeun (kalebet diréktif metodeu anu énggal), naha didamel di luar UÉ atanapi di nagara-nagara anggota Uni Éropa, pikeun medar sacara bébas di pasar EU, aranjeunna kedah saluyu sareng sarat tina standar anu diréktif sareng anu harmonis sateuacanna disimpen dina pasar UÉ, sareng pasang tanda CE. Ieu mangrupa...
  • China- CQC

    Cina- CQC

    ▍ Standar Tinjauan Sertifikasi sareng Standar Tés Dokumén Sertifikasi: GB31241-2014: Sél ion litium sareng aki-aki anu dianggo dina alat éléktronik portabel ―Persyaratan kaamanan Dokumén sertifikasi: CQC11-464112-2015: Aturan Sértipikasi Kasalametan Batré sareng Batré Kadua pikeun Alat Éléktronik Portabel Latar sareng Tanggal palaksanaan 1. GB31241-2014 diterbitkeun tanggal 5 Désémber 2014; 2. GB31241-2014 sacara mandatory dilaksanakeun tanggal 1 Agustus 2015.; 3. Dina 1 Oktober ...
  • Brazil- ANATEL

    Brasil- ANATEL

    ▍ Naon ari ANATEL Homologation? ANATEL mangrupikeun singkatan tina Agencia Nacional de Telecomunicacoes anu mangrupikeun otoritas pamaréntahan Brasil pikeun produk komunikasi anu disertifikasi pikeun sertifikasi anu wajib sareng sukarela. Prosedur persetujuan sareng patuh na sami pikeun produk domestik sareng luar negeri Brasil. Upami produk lumaku pikeun sertifikasi wajib, hasil uji sareng laporan kedah saluyu sareng aturan sareng peraturan anu ditetepkeun sakumaha anu dipénta ku ANATEL. Sértipikat produk ...
  • Thailand- TISI

    Thailand- TISI

    ▍ Naon Sertifikasi TISI? TISI pondok pikeun Thai Standards Institute Institute, pakait sareng Departemen Industri Thailand. TISI tanggel waler pikeun ngarumuskeun standar domestik ogé ilubiung dina formulasi standar internasional sareng ngawas produk sareng prosedur penilaian mumpuni pikeun mastikeun patuh sareng pangakuan standar. TISI mangrupikeun organisasi pangaturan anu berwenang pamaréntah pikeun sertifikasi wajib di Thailand. Éta ogé tanggung jawab pikeun ...
  • Japan- PSE

    Jepang- PSE

    ▍ Naon Sertifikasi PSE? PSE (Kasalametan Produk Alat Listrik & Bahan) mangrupikeun sistem sertifikasi wajib di Jepang. Disebut ogé 'Inspection Inspection' anu mangrupikeun sistem aksés pasar anu wajib pikeun alat listrik. Sértipikasi PSE diwangun ku dua bagian: EMC sareng kaamanan produk sareng éta ogé mangrupikeun peraturan penting pikeun hukum kaamanan Jepang pikeun alat listrik. ▍Sertifikasi Standar pikeun batré litium Tafsir pikeun Ordinan METI pikeun Téknis Requ ...
  • Korea- KC

    Koréa- KC

    ▍Naon KC? Kusabab 25 Agustus, 2008, Departemen Perekonomian Pangetahuan Koréa (MKE) ngumumkeun yén Komite Standar Nasional bakal ngalaksanakeun tanda sertifikasi hasil ngahijikeun nasional anyar - namina tanda KC ngagentoskeun Sértipikasi Koréa salami waktos antara Juli 2009 sareng Désémber 2010. Alat Listrik skéma sertifikasi kaamanan (KC Sértipikasi) mangrupikeun skéma konfirmasi kaamanan anu mandatory sareng mandiri diatur numutkeun ka Electrical Appliances Safety Control Act, skéma anu disertifikasi aman ...
  • Taiwan- BSMI

    Taiwan- BSMI

    ▍BSMI Perkenalan Perkenalan sertifikasi BSMI BSMI pondok pikeun Biro Standar, Metrologi sareng Pamariksaan, didirikeun taun 1930 sareng disebat Biro Metrologi Nasional dina waktos éta. Éta mangrupikeun organisasi pamariksaan paling luhur di Républik Cina anu ngurus padamelan standar nasional, metrologi sareng pamariksaan produk sareng sajabana. Standar pamariksaan alat-alat listrik di Taiwan diberlakukeun ku BSMI. Produk otorisasi nganggo panyiri BSMI dina kaayaan anu di ...
  • IECEE- CB

    IECEE- CB

    ▍Naon Sertifikasi CB? IECEE CB mangrupikeun sistem internasional asli anu munggaran pikeun silih mikawanoh laporan uji kaamanan alat listrik. NCB (Badan Sertifikasi Nasional) ngahontal pasatujuan multilateral, anu ngamungkinkeun para pabrik kéngingkeun sertifikasi nasional ti nagara-nagara anggota sanésna dina skéma CB dina dasar mindahkeun salah sahiji sertipikat NCB. Sértipikat CB mangrupikeun dokumén skéma CB resmi anu dikaluarkeun ku NCB anu sah, anu ngawartosan NCB sanés yén pr anu diuji ...
  • North America- CTIA

    Amérika Kalér- CTIA

    ▍Naon CERTIFICATION CTIA? CTIA, singgetan tina Telecommunications Cellular sareng Asosiasi Internét, mangrupikeun organisasi sipil nirlaba anu didirikeun taun 1984 pikeun tujuan ngajamin kauntungan operator, pabrik sareng pangguna. CTIA diwangun ku sadaya operator sareng pabrik AS tina jasa radio sélulér, ogé tina jasa data nirkabel sareng produk. Didukung ku FCC (Komisi Komunikasi Federal) sareng Kongrés, CTIA ngalaksanakeun bagian ageung tina tugas sareng fungsi ...
12 Teras> >> Halaman 1/2