Perusahaan sertifikasi & uji coba Guangzhou MCM

Jantenkeun Sertifikasi & Pangujian Sederhana sareng pikaresepeun.

pg

Tentang Kami

MCM Singkatna

Perusahaan sertifikasi & uji coba Guangzhou MCM, diwangun ku tim multidisiplin anu kawéntar pikeun nawiskeun jasa tingkat munggaran dina uji produk sareng sertifikasi produk batre global.

Salaku salah sahiji grup pihak katilu bebas paling propésional dina uji coba produk batré, kami parantos disahkeun ku CNAS, CMA, CBTL, CTIA dumasar kana sistem manajemen mutu ISO / IEC 17025 & 17020.

 

Minimum Sambungkeun ka Maksimum

MCM tetep kana strategi pamekaran yén perusahaan alit kedah tetep ningkatkeun sareng ngabina kakuatan janten pamustunganana langkung ageung sareng henteu hoyong pisan sukses.

MCM ngajaga kasaimbanganana sareng fokus kana nyayogikeun jasa uji coba sareng sertifikasi pikeun sagala rupa produk batré dina cara anu tetep. Ngan ku cara kieu MCM tiasa tanggel waler pikeun palangganna sareng nawiskeun solusi anu hébat dina cara anu pengkuh.

LAYANAN KAMI

BUDAYA urang

Our Mission:

Misi Kami:

Jantenkeun sertifikasi sareng uji coba saderhana sareng pikaresepeun. VISI KAMI:

Jantenkeun Dunya langkung Aman.

CORE VALUE:

NILAI INTI:

Klién héran; Faktaisme; Inovatif;

Bantosan masing-masing padamel pikeun tumuh;

Sumanget gawéan.

Kualifikasi