Jepang- PSE

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon Sertifikasi PSE?

PSE (Kasalametan Produk Alat Listrik & Bahan) mangrupikeun sistem sertifikasi wajib di Jepang. Disebut ogé 'Inspection Inspection' anu mangrupikeun sistem aksés pasar anu wajib pikeun alat listrik. Sértipikasi PSE diwangun ku dua bagian: EMC sareng kaamanan produk sareng éta ogé mangrupikeun peraturan penting pikeun hukum kaamanan Jepang pikeun alat listrik.

▍Sertifikasi Standar pikeun batré litium

Interprétasi pikeun Ordinan METI pikeun Syarat Téknis (H25.07.01), Lampiran 9, Batré sekunder ion litium

HyNaon MCM?

● Fasilitas anu mumpuni: MCM dilengkepan fasilitas mumpuni anu tiasa dugi ka standar uji coba PSE sareng ngalaksanakeun tés kalebet sirkuit pondok internal anu dipaksa sareng sajabana. Éta ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun laporan uji coba anu béda-béda dina format JET, TUVRH, sareng MCM jst. .

● Dukungan téknis: MCM ngagaduhan tim profesional 11 insinyur téknis khusus dina standar uji coba PSE sareng peraturan, sareng sanggup nawiskeun peraturan PSE pangénggalna sareng berita ka klien ku cara anu tepat, komprehensif sareng gancang.

● Layanan anu dirobih: MCM tiasa ngaluarkeun laporan dina basa Inggris atanapi Jepang pikeun nyumponan kabutuh klien. Sajauh ieu, MCM parantos ngarengsekeun langkung 5000 proyék PSE pikeun palanggan sacara total.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami