Amérika, Kanada- cTUVus & ETL

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Naon cERTIFICATION cTUVus & ETL?

OSHA (Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Pakasaban), pakait sareng US DOL (Departemen Tenaga Kerja), nungtut sadayana produk anu dianggo di tempat damel kedah diuji sareng disahkeun ku NRTL sateuacan dijual di pasar. Standar tés anu dilarapkeun kalebet standar standar American National Standards Institute (ANSI); Standar American Society for Testing Material (ASTM), standar Underwriter Laboratory (UL), sareng standar organisasi pangakuan saling pabrik.

DefinitionOSHA, NRTL, cTUVus, ETL sareng istilah istilah watesan sareng hubungan

OSHA: Singkatan tina Kasalametan Mikrobiologi sareng Administrasi Kaséhatan. Mangrupikeun afiliasi ti AS DOL (Departemen Tenaga Kerja).

NRTL Singkatan tina Laboratorium Pangujian Nasional anu Dienal. Éta jawab akreditasi laboratorium. Dugi ka ayeuna, aya 18 lembaga uji coba pihak katilu anu disahkeun ku NRTL, kalebet TUV, ITS, MET sareng sajabina.

cTUVus Tanda sertifikasi TUVRh di Amérika Kalér.

ETL Singkatan tina Laboratorium Pangujian Listrik Amérika. Didirikeun taun 1896 ku Albert Einstein, anu nimukeun Amérika.

UL Singkatan tina Underwriter Laboratories Inc.

IfBédana antara cTUVus, ETL & UL

Barang UL cTUVus ETL
Standar anu diterapkeun

Sarua

Lembaga anu mumpuni pikeun panarimaan sertipikat

NRTL (laboratorium anu disatujuan sacara nasional)

Pasar terapan

Amérika Kalér (AS sareng Kanada)

Lembaga uji coba sareng sertifikasi Underwriter Laboratory (China) Inc ngalaksanakeun uji coba sareng ngaluarkeun serat kacindekan proyék MCM ngalaksanakeun uji coba sareng TUV bijil MCM ngalaksanakeun uji coba sareng TUV bijil
Waktos prosés 5-12W 2-3W 2-3W
Biaya aplikasi Pangluhurna di réncang Sakitar 50 ~ 60% tina biaya UL Sakitar 60 ~ 70% tina biaya UL
Kauntungan Lembaga lokal Amérika anu ngagaduhan pangakuan saé di Amérika Serikat sareng Kanada Lembaga internasional ngagaduhan wewenang sareng nawiskeun harga anu wajar, ogé bakal diakui ku Amérika Kalér Lembaga Amérika anu ngagaduhan pangakuan anu hadé di Amérika Kalér
Ngarugikeun
  1. Harga pangluhurna kanggo uji coba, pamariksaan pabrik sareng filing
  2. Waktos diterangkeun pangpanjangna
Pangenal mérek kirang ti UL Kirang pangakuan tibatan UL dina sertifikasi komponén produk

HyNaon MCM?

● Lemes Ngarojong ti kualifikasi sareng téknologi: Salaku laboratorium tés saksi tina TUVRH sareng ITS dina Sertifikasi Amérika Kalér, MCM tiasa ngalaksanakeun sadaya jinis tés sareng nyayogikeun palayanan anu langkung saé ku tukeur téknologi tatap muka.

● Pangrojong atos tina téknologi: MCM dilengkepan ku sadaya alat uji coba pikeun aki-aki anu ukuranna ageung, ukuran leutik sareng proyék presisi (ie mobil listrik listrik, énergi panyimpenan, sareng produk digital éléktronik), tiasa nyayogikeun jasa uji coba batré sareng sertifikasi sacara umum di Amérika Kalér, kalebet standar UL2580, UL1973, UL2271, UL1642, UL2054 sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami