Amérika Kalér- CTIA

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Naon CERTIFICATION CTIA?

CTIA, singketan tina Sélékomunikasi Télékomunikasi sélulér sareng Asosiasi Internét, mangrupikeun organisasi sipil nirlaba anu didirikeun taun 1984 pikeun tujuan ngajamin kauntungan operator, pabrik sareng pangguna. CTIA diwangun ku sadaya operator sareng pabrik AS tina jasa radio sélulér, ogé tina jasa data nirkabel sareng produk. Didukung ku FCC (Komisi Komunikasi Federal) sareng Kongrés, CTIA ngalaksanakeun bagian ageung tina tugas sareng fungsi anu biasa dilakukeun ku pamaréntah. Di 1991, CTIA nyiptakeun sistem evaluasi sareng sertifikasi produk anu teu bias, mandiri sareng terpusat pikeun industri nirkabel. Dina sistem, sadaya produk nirkabel dina kelas konsumén kedah nyandak tés pamutuhan sareng anu nurut kana standar anu aya hubunganana bakal dipasihkeun pikeun mangpaatkeun panyiri CTIA sareng toko anu pencét pasar komunikasi Amérika Kalér.

CATL (Laboratorium Nguji Otorisasi CTIA) ngagambarkeun laboratorium anu diakréditasi ku CTIA pikeun tés sareng marios. Laporan tés anu dikaluarkeun tina CATL bakal sadayana disahkeun ku CTIA. Sedengkeun laporan uji coba anu sanés sareng hasil tina non-CATL moal diakui atanapi teu ngagaduhan aksés ka CTIA. CATL anu diakreditasi ku CTIA beda-beda dina industri sareng sertifikasi. Ngan CATL anu mumpuni pikeun uji patuh batré sareng pamariksaan gaduh aksés ka sertifikasi batré pikeun matuh ka IEEE1725.

Standar Nguji Batré ▍CTIA

a) Syarat Sertifikasi pikeun Patuh sistem Batré ka IEEE1725 --- Lumaku pikeun Sistem Batré kalayan sél tunggal atanapi sababaraha sél anu nyambungkeun dina paralel;

b) Syarat Sertifikasi pikeun Patuh sistem Batré ka IEEE1625 --- Lumaku pikeun Sistem Batré kalayan sababaraha sél sambung sajajar atanapi dina paralel sareng séri;

Tip haneut: Pilih standar sertifikasi di luhur leres pikeun aki-aki anu dianggo dina telepon sélulér sareng komputer. Entong nyalahgunakeun IEE1725 pikeun aki dina telepon sélulér atanapi IEEE1625 pikeun aki dina komputer.

Naon MCM?

● Téhnologi Keras: Ti saprak 2014, MCM parantos ngiringan konperénsi pak batré anu diayakeun ku CTIA di Amérika Serikat unggal taun, sareng tiasa kéngingkeun pembaruan pangénggalna sareng ngartos tren kawijakan énggal ngeunaan CTIA ku cara anu langkung gancang, akurat sareng aktip. 

Kualifikasi: MCM CATL diakreditasi ku CTIA sareng mumpuni pikeun ngalakukeun sadaya prosés anu aya hubunganana sareng sertifikasi kalebet uji coba, audit pabrik sareng laporan unggah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami