Taiwan- BSMI

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍BSMI Perkenalan Perkenalan sertifikasi BSMI

BSMI pondok pikeun Biro Standar, Metrologi sareng Pamariksaan, didirikeun taun 1930 sareng disebat Biro Metrologi Nasional dina waktos éta. Éta mangrupikeun organisasi pamariksaan paling luhur di Républik Cina anu ngurus padamelan standar nasional, metrologi sareng pamariksaan produk sareng sajabana. Standar pamariksaan alat-alat listrik di Taiwan diberlakukeun ku BSMI. Produk diidinan nganggo BSMI nyirian kana kaayaan yén aranjeunna sasuai sareng syarat kaamanan, uji coba EMC sareng tés anu sanés.

Alat-alat listrik sareng produk éléktronik diuji numutkeun tilu skéma ieu: tipeu-disatujuan (T), pendaptaran sertifikasi produk (R) sareng deklarasi kasaluyuan (D).

▍ Naon standar BSMI?

Tanggal 20 Nopémber 2013, diumumkeun ku BSMI yén ti 1St., Méi 2014, sél lithium / batré sekundér 3C, bank kakuatan lithium sekundér sareng carjer batré 3C henteu kénging aksés ka pasar Taiwan dugi ka pamariksaan sareng mumpuni numutkeun standar anu aya hubunganana (sapertos dina tabel di handap ieu).

Kategori Produk pikeun Tés

Batré Litium Sekundér 3C kalayan sél atanapi bungkus (bentuk tombol teu kaasup)

3C Bank Daya Litium Menengah

Carjer Batré 3C

 

Babasan: Vérsi CNS 15364 1999 lumaku pikeun 30 April 2014. Sél, batré sareng

Mobile ngan ngalaksanakeun uji coba kapasitas ku CNS14857-2 (versi 2002).

 

 

Standar Tés

 

 

CNS 15364 (versi 1999)

CNS 15364 (versi 2002)

CNS 14587-2 (versi 2002)

 

 

 

 

CNS 15364 (versi 1999)

CNS 15364 (versi 2002)

CNS 14336-1 (versi 1999)

CNS 13438 (versi 1995)

CNS 14857-2 (versi 2002)

 

 

CNS 14336-1 (versi 1999)

CNS 134408 (versi 1993)

CNS 13438 (versi 1995)

 

 

Modél pamariksaan

RPC Model II sareng Model III

RPC Model II sareng Model III

RPC Model II sareng Model III

HyNaon MCM?

● Dina taun 2014 aki-aki batré litium janten wajib di Taiwan, sareng MCM janten laboratorium koperasi anu munggaran anu diaku ku BSMI di daratan Cina dina taun anu sami sareng mimiti nyayogikeun inpormasi panganyarna ngeunaan sertifikasi BSMI sareng jasa uji coba pikeun klien global, utamina anu ti daratan Cina.

● Luhur Urang Sundadidahar tina Ngaliwat: MCM parantos ngabantosan klien pikeun kéngingkeun langkung ti 1.000 sertipikat BSMI dugi ka ayeuna dina hiji waktos.

 Dibuntel services: MCM ngabantosan klien sacara suksés lebet kana sababaraha pasar di sadunya ngalangkungan jasa dibarengan hiji-prosedur anu saderhana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami