Angkutan- UN38.3

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Kedah dokumen

1. Laporan tés UN38.3    

2. 1.2m laporan uji lungsur (upami aya)   

3. Laporan akréditasi transportasi             

4. MSDS (upami aya)

Standard Standar Pangujian

QCVN101 : 2016 / BTTTT (tingal IEC 62133 : 2012)

ItemTés barang

1. Simulasi ketinggian 2. Tés termal 3. Geter    

4. Ngajempolan 5. Sirkuit pondok éksternal 6. Pangaruh / Naksir

7. Ngalega teuing 8. Dipaksa paksa 9. Laporan uji 1.2mdrop

Perhatosan: T1-T5 diuji ku conto anu sami dina urutan.

▍ Syarat Label

Ngaran labél

Calss-9 Rupa Bahaya Anu Rupa-rupa

Pesawat Kargo Ngan

Label Operasi Batré Litium

Gambar labél

sajhdf (1)

 sajhdf (2)  sajhdf (3)

HyNaon MCM?

● Anu ngagagas UN38.3 dina bidang transportasi di Cina;

● Ngagaduhan sumber daya sareng tim propésional anu tiasa sacara akurat ngainterpretasikeun titik-titik konci UN38.3 anu aya hubunganana sareng maskapai Cina sareng asing, panerus angkutan barang, bandara, bea cukai, otoritas pangaturan sareng sajabana di Cina;

● Mibanda sumber daya sareng kamampuan anu tiasa ngabantosan klien aki-aki lithium-ion pikeun "uji sakali, lulus lancar sadaya bandara sareng maskapai di Cina";

● Gaduh kamampuan interpretasi téhnik kelas munggaran UN38.3, sareng struktur jasa jinis pembantu rumah tangga.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami