Union Customs- EAC, GOST-R

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon Déklarasi GOST-R?

Déklarasi Kasaluyuan GOST-R mangrupikeun dokumén deklarasi pikeun ngabuktikeun barang-barang anu patuh kana peraturan kaamanan Rusia. Nalika Hukum Produk sareng Jasa Sértipikasi dikaluarkeun ku Féderasi Rusia di 1995, sistem sertifikasi produk wajib diterapkeun di Rusia. Éta meryogikeun sadaya produk anu dijual di pasar Rusia pikeun dicitak ku tanda sertifikasi wajib GOST.

Salaku salah sahiji metode sertifikasi kasaluyuan wajib, Gost-R Déklarasi tina Kasadaran dumasar kana laporan pamariksaan atanapi sertifikasi sistem manajemen kualitas. Salaku tambahan, Déklarasi Kasaluyuan ngagaduhan ciri yén éta ngan tiasa dikaluarkeun ka badan hukum Rusia anu hartosna anu ngalamar (gaduh) sertipikat éta ngan ukur tiasa janten perusahaan resmi Rusia atanapi kantor asing anu didaptarkeun di Rusia.

TypeGOST-R Tipe Déklarasi sareng Validitas

1. Snguseup Skiriman Certandum

Sertipikat kiriman tunggal ngan ukur lumaku pikeun angkatan anu parantos ditangtoskeun, produk anu ditetepkeun dina kontrak. Inpormasi spésifik ketat dina kakendali, sapertos nami barang, jumlah, spésifikasi, kontrak sareng klien Rusia.

2. Certificate kalayan validitas sataun

Sakali produk dibéré sertipikat, pabrik tiasa ngekspor produk ka Rusia dina waktos 1 taun tanpa wates kali kiriman sareng jumlah ka klien khusus.

3. Certandum kalayan validitas tina tilu / lima taun

Sakali produk dibéré sertipikat, pabrik tiasa ngekspor produk ka Rusia dina waktos 3 atanapi 5 taun tanpa wates kali kiriman sareng jumlah ka klien khusus.

HyNaon MCM?

● MCM ngagaduhan sakumpulan insinyur pikeun diajar peraturan Rusia pang anyarna, mastikeun berita sertifikasi GOST-R pang anyarna tiasa dibagi akurat sareng tepat waktuna sareng klien.

● MCM ngawangun kerjasama anu caket sareng lokal organisasi sertifikasi anu mimiti didamel, nyayogikeun jasa sertifikasi anu stabil sareng efektif pikeun klien.

Hat Naon ari EAC?

Numutkeun kana Tanjeunna Kriteria umum anu relevan sareng Aturan Peraturan Téknis pikeun Kazakhstan, Bélarus sareng Féderasi Rusia anu mangrupikeun perjanjian anu ditandatanganan ku Rusia, Bélarus sareng Kazakhstan dina Oktober 18 2010, Komite Uni Pabeja bakalan bakti pikeun nyusun standar seragam sareng sarat pikeun mastikeun kasalametan produk. Hiji sertifikasi lumaku pikeun tilu nagara, anu ngawangun sertifikasi CU-TR Rusia-Bélarus-Kazakhstan kalayan tandana seragam EAC. Peraturan diberlakukeun sacara bertahap ti 15 Pébruarith 2013. Dina Januari 2015, Armenia sareng Kyrgyzstan ngagabung sareng Union Customs.

CertificateCU-TR Tipe Sértipikat sareng Validitas

  1. Snguseup Skiriman Certandum

Sertipikat kiriman tunggal ngan ukur lumaku pikeun angkatan anu parantos ditangtoskeun, produk anu ditetepkeun dina kontrak. Inpormasi spésifik ketat dina kakendali, sapertos nami barang, jumlah, kontrak spésifikasi sareng klien Rusia. Nalika ngalamar sertipikat, henteu aya sampel anu dipénta pikeun nawiskeun tapi dokumén sareng inpormasi diperyogikeun.

  1. Certandum sareng validitas tina sataun

Sakali produk dibéré sertipikat, pabrik tiasa ngekspor produk ka Rusia dina waktos 1 taun tanpa wates kali kiriman sareng jumlah.

  1. Sertipikat kalayan validitas tina tilu tauns

Sakali produk dibéré sertipikat, pabrik tiasa ngekspor produk ka Rusia dina waktos 3 taun tanpa wates kali kiriman sareng jumlah.

  1. Sertipikat kalayan validitas lima taun

Sakali produk dibéré sertipikat, pabrik tiasa ngekspor produk ka Rusia dina waktos 5 taun tanpa wates kali kiriman sareng jumlah.

HyNaon MCM?

● MCM ngagaduhan insinyur ahli pf pikeun diajar peraturan sertipikasi panganyarna union, sareng nyayogikeun proyék panutupan proyék anu caket, mastikeun produk klien lebet kana daérah kalayan lancar sareng suksés.

● Sumberdaya anu réa akumulasi ngalangkungan industri batré ngamungkinkeun MCM nyayogikeun jasa efisien sareng biaya murah pikeun klien.

● MCM ngawangun kerjasama anu caket sareng organisasi anu aya kaitan lokal, mastikeun inpormasi panganyarna ngeunaan sertifikasi CU-TR dibagi sacara akurat sareng tepat waktos sareng klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami