Malaysia- SIRIM

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍SIRIM Sertifikasi

Pikeun kaamanan jalma sareng harta, pamaréntah Malaysia netepkeun skéma sertifikasi produk sareng nempatkeun panjagaan kana alat-alat éléktronik, inpormasi & multimedia sareng bahan konstruksi. Produk anu dikontrol tiasa diékspor ka Malaysia ngan ukur kéngingkeun sertipikat sertifikasi produk sareng panyiri. 

▍SIRIM QAS

SIRIM QAS, anak perusahaan anu dipiboga sacara lengkep tina Lembaga Standar Industri Malaysia, mangrupikeun hiji-hijina unit sertifikasi anu ditunjuk pikeun lembaga pangaturan nasional Malaysia (KDPNHEP, SKMM, jst.).

Sertifikasi batré sekundér ditunjuk ku KDPNHEP (Menteri Perdagangan Dalam Negeri sareng Urusan Konsumén Malaysia) salaku otoritas sertifikasi hiji-hijina. Ayeuna, pabrik, importir sareng padagang tiasa ngalamar sertifikasi ka SIRIM QAS sareng ngalamar pengujian sareng sertifikasi aki sekundér dina modeu sertifikasi anu dilisensikeun.

IficationSIRIM Sertifikasi- Batré Menengah

Batré sekundér ayeuna tunduk kana sertifikasi sukarela tapi éta badé dina lingkup sertifikasi wajib ayeuna. Tanggal wajib anu pasti tunduk kana waktos pengumuman resmi Malaysia. SIRIM QAS parantos ngamimitian nampi pamundut sertifikasi.

Sertifikasi batre sekundér Standar: MS IEC 62133: 2017 atanapi IEC 62133: 2012

HyNaon MCM?

● Ngadegkeun saluran tukeur tukeur sareng tukeuran inpormasi anu saé sareng SIRIM QAS anu ditugaskeun spesialis pikeun nanganan proyék MCM sareng pamundut waé sareng ngabagi inpormasi anu paling tepat ngeunaan daérah ieu

● SIRIM QAS mikawanoh data uji coba MCM sahingga sampel tiasa diuji dina MCM tibatan dikirimkeun ka Malaysia.

● Pikeun nyayogikeun layanan mandeg kanggo sertifikasi batré, adaptor sareng telepon sélulér Malaysia.

● 10 taun pangalaman dina industri batré sareng tim téknis anu kuat tiasa nyayogikeun palanggan kalayan layanan paket sertifikasi internasional anu profesional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami