Koréa- KC

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Naon KC?

Ti saprak 25th Agustus, 2008 , Kamentrian Ékonomi Koréa (MKE) Koréa ngumumkeun yén Komite Standar Nasional badé ngayakeun tanda sertifikasi hasil ngahijikeun Tatar Nasional - namina tanda KC ngagentoskeun Sértipikasi Koréa salami waktos antara Juli 2009 sareng Désémber 2010. Kaamanan Alat Listrik skéma sertifikasi (Sértipikasi KC) mangrupikeun skéma konfirmasi kaamanan anu mandatory sareng mandiri dumasar kana Peraturan Kontrol Kasalametan Alat Listrik, skéma anu nyatakeun kasalametan pabrikan sareng jual. 

Beda antara sertifikasi wajib sareng pangaturan diri (sukarela) konfirmasi kaamanan

Pikeun manajemén alat-alat listrik anu aman, sertifikasi KC dibagi kana sertifikasi kaamanan mandiri sareng mandiri (sukarela) salaku klasifikasi bahaya produk. Subjék sertifikasi Wajib dilarapkeun kana alat-alat listrik anu strukturna sareng metode aplikasi na tiasa nyababkeun hasilna bahaya serius atanapi halangan sapertos seuneu, shock listrik. Sedengkeun subyek sertifikasi kaamanan mandiri (sukarela) dilarapkeun kana alat-alat listrik anu struktur sareng metode aplikasi na boro-boro tiasa nyababkeun hasilna bahaya atanapi halangan anu serius sapertos seuneu, shock listrik. Sareng bahaya sareng halangan tiasa dicegah ku uji coba alat-alat listrik.

▍ Saha anu tiasa ngadaptar sertifikasi KC :

Sadaya jalma hukum atanapi individu boh di bumi boh di luar negeri anu kalibet dina pabrik, perakitan, pamrosésan alat listrik.

ChemSkim sareng metode sertifikasi kaamanan :

Daptar pikeun sertifikasi KC kalayan modél produk anu tiasa dibagi kana modél dasar sareng modél séri.

Dina raraga netelakeun jinis modél sareng desain pakakas listrik, nami produk anu unik bakal dipasihkeun numutkeun fungsina anu benten.

Sertifikasi ▍ KC pikeun batré litium

  1.  Standar sertifikasi KC pikeun batré litiumKC62133: 2019
  2. Ruang lingkup produk sertifikasi KC pikeun batré litium

A. Batré litium sekundér pikeun dianggo dina aplikasi portabel atanapi alat anu tiasa dicabut

B. Sél henteu tunduk kana sertipikat KC naha pikeun dijual atanapi dirakit dina batréna.

C. Kanggo batré anu dianggo dina alat panyimpen énergi atanapi UPS (catu daya anu teu tiasa gangguan), sareng kakuatanna langkung ageung tibatan 500Wh anu diluar ruang lingkup.

D. Batré anu padet énergi jilidna langkung handap tina 400Wh / L kana wengkuan sertifikasi ti saprak 1St., Apr. 2016.  

HyNaon MCM?

● MCM ngajaga kerjasama anu caket sareng laboratorium Korea, sapertos KTR (Korea Testing & Research Institute), KTC (Korea Testing Certification), KTL (Laboratorium Pengujian Korea), sareng sanggup nawiskeun solusi anu paling saé kalayan kinerja biaya tinggi sareng Value- ditambihkeun jasa ka klién ti titik waktos kalungguhan, prosés tés, biaya sertifikasi.

● Sértipikasi KC · pikeun batré litium anu tiasa diisi deui tiasa dicandak ku ngalebetkeun sertipikat CB sareng ngarobih kana sertipikat KC. Salaku CBTL dina TÜV Rheinland, MCM tiasa nawiskeun laporan sareng sertipikat anu tiasa dilarapkeun pikeun konversi sertipikat KC langsung. Sareng waktos kalungguhan tiasa disingget upami nerapkeun CB sareng KC dina waktos anu sami. Naon deui, harga anu aya hubunganana bakal langkung pikaresep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami