Warta

banner_news
  • The Latest Version of Manual of Tests and Criteria (UN38.3) Has Published

    Vérsi Manual Tés sareng Kriteria Pangénggal (UN38.3) Parantos Terbit

    Latar: Versi panganyarna ngeunaan Manual Tés sareng Kriteria (UN38.3) Rev.7 sareng Amand.1 parantos dilakukeun ku Komite Ahli PBB ngeunaan Pengangkutan Barang Berbahaya, sareng diterbitkeun sacara resmi. Amandemenana kagambar dina tabel di handap ieu. Standarna dirévisi unggal taun sanés ...
    Maca deui
  • Mr. Mark Miao the Founder of MCM——The Pioneer of Making Transportation Regulation as per UN38.3 in China

    Mr Mark Miao anu Ngadegkeun MCM —— Pelopor Nyusun Peraturan Transportasi sakumaha UN38.3 di Cina

    Mr Mark Miao, pangadeg Guangzhou MCM Certification & Testing Co., Ltd., mangrupikeun salah sahiji ahli téknis pangpayunna anu ilubiung dina nyusun resolusi transportasi Administrasi Penerbangan Sipil Cina dina UN38.3. Anjeunna parantos hasil nyetél sareng ngoperasikeun batréna anu munggaran ...
    Maca deui
  • Administrative Measures for Gradient Reuse of Automotive Traction Batteries

    Ukuran Administratif pikeun Panganggé Gradién Batré Daya tarik Otomotif

    Pikeun nguatkeun administrasi panggunaan gradién batré traksi otomotif, ningkatkeun panggunaan sumberdaya anu komprehensif sareng mastikeun kualitas batréna kanggo dianggo deui, Ukuran Administrasi kanggo Panganggunan Gradién Baterai Daya tarik Otomotip parantos didamel babarengan ku Mini ...
    Maca deui
  • UN EC ER100.03 Entered into Force

    UN EC ER100.03 Diasupkeun kana Angkatan

    Ringkesan Révisi Standar: Dina Juli 2021, Komisi Ékonomi PBB pikeun Éropa (UNECE) parantos ngaluarkeun resmi 03 Seri Amandemen Peraturan R100 (EC ER100.03) ngeunaan batré wahana listrik. Amandemen ieu diberlakukeun ti tanggal diterbitkeun. Eusi anu dirobih: ...
    Maca deui
  • South Korea officially released the KC 62368-1 standard

    Koréa Kidul sacara resmi ngaleupaskeun standar KC 62368-1

    Pengumuman: Institut Téknologi Nasional sareng Standar Koréa sacara resmi ngaleupaskeun standar KC 62368-1 ngalangkungan pengumuman 2021-0283 dinten ayeuna (draf KC62368-1 sareng dokumén pikeun nyungkeun opini dikaluarkeun ngalangkungan pengumuman 2021-133 tanggal 19 April , 2021), anu ...
    Maca deui
  • Main changes and revisions of DGR 63rd (2022)

    Parobihan utama sareng révisi DGR 63rd (2022)

    Eusi anu dirévisi: Édisi ka-63 Peraturan Barang Berbahaya IATA ngempelkeun sadaya amandemen anu dilakukeun ku Komite Barang Bahaya IATA sareng kalebet tambahan kana eusi Peraturan Téknis ICAO 2021-2022 anu dikaluarkeun ku ICAO. Parobihan anu ngalibatkeun batré litium ...
    Maca deui
  • The continuous use of UKCA marking

    Pamakéan kontinyu tina panyiri UKCA

    Latar: Tandatangan produk UK anyar, UKCA (UK Conformity Dinilai) resmi dibuka dina 1 Januari 2021 di Britania Raya (Inggris, Wales sareng Skotlandia) saatos peralihan "Brexit". Protokol Irlandia Kalér dimimitian dina dinten anu sami. Saprak harita, aturan f ...
    Maca deui
  • The market regulation of the European Union (EU) 20191020 has enforced EU’s Responsible Person

    Peraturan pasar Uni Éropa (EU) 20191020 parantos ngalaksanakeun Jalma Anu Bertanggung jawab EU

    Tanggal 16 Juli 2021, régulasi kaamanan komoditi EU énggal, Peraturan Pasar EU (EU) 2019/1020, dikuatkeun sareng janten dilaksanakeun. Peraturan anyar ngabutuhkeun yén produk anu ngagaduhan tanda CE kedah ngagaduhan jalma di Uni Éropa salaku kontak patuh (anu disebut "réspon EU ...
    Maca deui
  • Australian regulation requirements for importing toys containing button/coin batteries

    Syarat peraturan Australia pikeun ngimpor cocooan anu ngandung aki / aki koin

    【Inpormasi Dasar government Pamaréntah Australia sacara resmi ngaleupaskeun palaksanaan 4 standar wajib pikeun ngirangan résiko kausalitas akibat tina kancing / aki koin. Standar wajib kalayan periode peralihan 18 bulan bakal dilaksanakeun ti 22 Juni 2022. Barang Konsumén (Produc ...
    Maca deui
  • Requirements on Russian GLN and GTIN

    Sarat dina GLN Rusia sareng GTIN

    Numutkeun kana Résolusi Pamaréntah Féderasi Rusia No. 935 (révisi tina Resolusi Pamaréntah Féderasi Rusia No. 1856 "Dina prosedur pembentukan sareng pamiagaan daptar sertipikat anu dikaluarkeun tina kasaluyuan sareng deklarasi anu didaptarkeun ...
    Maca deui
  • A new round of discussion on UL2054 proposal

    Babak diskusi anyar ngeunaan proposal UL2054

    Eusi proposal: Tanggal 25 Juni 2021, halaman wéb resmi UL ngaluarkeun proposal amandemen panganyarna pikeun standar UL2054. Permintaan pendapat dugi ka 19 Juli 2021. Ieu mangrupikeun 6 hal amandemen dina proposal ieu: Kalebet sarat umum pikeun structu ...
    Maca deui
  • Industry Dynamics

    Dinamika Industri

    Versi Cina tina "ngahontal zat anu dibatesan" sacara resmi diluncurkeun Versi Cina tina REACH—— GB / T 39498-2020 Pitunjuk ngeunaan kadali bahan kimia konci anu dianggo dina barang konsumén bakal dilaksanakeun sacara resmi ti 1 Juni 2021. Pikeun ningkatkeun kualitas Cina barang konsumén sareng bantosan pro kami ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4