IECEE- CB

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Naon Sertifikasi CB?

IECEE CB mangrupikeun sistem internasional asli anu munggaran pikeun silih pangakuan laporan tés kaamanan kaamanan listrik. NCB (Badan Sertifikasi Nasional) ngahontal pasatujuan multilateral, anu ngamungkinkeun para pabrik kéngingkeun sertifikasi nasional ti nagara-nagara anggota sanésna dina skéma CB dina dasar mindahkeun salah sahiji sertipikat NCB.

Sértipikat CB mangrupikeun dokumén skéma CB resmi anu dikaluarkeun ku NCB anu berwenang, nyaéta pikeun nginpokeun ka NCB anu sanés yén sampel produk anu diuji saluyu sareng sarat standar.

Salaku jenis laporan standarisasi, laporan CB daptar daptar sarat anu relevan tina IEC item standar per item. Laporan CB henteu ngan ukur nyayogikeun hasil tina sadaya uji anu diperyogikeun, pangukuran, verifikasi, pamariksaan sareng penilaian kalayan écés sareng teu jelas, tapi ogé kalebet poto, diagram sirkuit, gambar sareng katerangan produk. Numutkeun kana aturan skéma CB, laporan CB moal pangaruh dugi ka disayogikeun sareng sertipikat CB babarengan.

HyNaha urang peryogi Sertifikasi CB?

  1. Langsungly recognized atawa nyatujuaned ku anggota nagara

Kalayan bijil CB sareng laporan uji CB, produk anjeun tiasa diékspor ka sababaraha nagara langsung.

  1. Ngarobih ka nagara sanés sertipikat

Sértipikat CB tiasa langsung dirobih kana sertipikat nagara-nagara anggotana, ku nyayogikeun sertipikat CB, laporan uji sareng laporan uji bédana (nalika lumaku) tanpa ngulang tés, anu tiasa nyingkat waktos kalungguhan sertifikasi.

  1. Mastikeun Kasalametan Produk

Tés sertifikasi CB ngémutan panggunaan produk anu wajar sareng kaamanan anu tiasa ditingali nalika disalahgunakeun. Produk anu disahkeun ngabuktoskeun nyumponan sarat kaamanan.

HyNaon MCM? 

● Kualifikasi: MCM mangrupikeun CBTL munggaran anu sah ti IEC 62133 kualifikasi standar ku TUV RH di daratan Cina.

● Sertifikasi sareng pangabisa tés: MCM mangrupikeun tambalan pangujian sareng sertifikasi pihak katilu pikeun standar IEC62133, anu parantos réngsé langkung ti 7000 tés IEC62133 batré sareng laporan CB pikeun klien global.

● Dukungan téknis: MCM ngagaduhan langkung ti 15 insinyur téknis khusus dina tés sakumaha standar IEC 62133. MCM nyayogikeun nasabah kalayan komprehensif, akurat, jinis loop tertutup tina dukungan téknis sareng jasa inpormasi anu paling penting.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami