Cina- CQC

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Ikhtisar Sertifikasi

Standar sareng Dokumén Sértipikasi

Standar tés: GB31241-2014: Sél ion litium sareng aki-aki anu dianggo dina alat éléktronik portabel ―Syarat kaamanan
Dokumén sertifikasi: CQC11-464112-2015: Aturan Sértipikasi Kasalametan Batre sareng Batré Sekundér pikeun Alat Éléktronik Portabel

 

Latar sareng Tanggal palaksanaan

1. GB31241-2014 diterbitkeun dina 5 Désémberth, 2014;

2. GB31241-2014 dilaksanakeun sacara mandator dina tanggal 1 AgustusSt., 2015.;

3. Tanggal 15 Oktober 2015, Sertifikasi sareng Akréditasi Administrasi ngaluarkeun résolusi téknis ngeunaan standar uji coba tambahan GB31241 pikeun komponén konci "batré" alat audio sareng pidéo, alat-alat téknologi informasi sareng alat-alat terminal telekom. Resolusi nyatakeun yén aki-aki litium anu dianggo dina produk di luhur kedah diuji sacara acak sakumaha dina GB31241-2014, atanapi kéngingkeun sertifikasi anu kapisah. 

Catetan: GB 31241-2014 mangrupikeun standar wajib nasional. Sadaya produk batré litium anu dijual di Cina kedah saluyu sareng standar GB31241. Standar ieu bakal dianggo dina skéma sampling énggal pikeun pamariksaan acak nasional, propinsi sareng lokal.

CLengkep Sertifikasi

GB31241-2014 Sél ion litium sareng aki-aki anu dianggo dina alat éléktronik portabel ―Syarat kaamanan
Dokumén sertifikasi utamina pikeun produk éléktronik sélulér anu dijadwalkeun janten kirang ti 18kg sareng tiasa sering dibawa ku pangguna. Conto utamina sapertos kieu. Produk éléktronik anu dibéréndélkeun di handap henteu kalebet sadaya produk, janten produk anu henteu didaptarkeun henteu kedah diluar ruang lingkup standar ieu.

Peralatan anu tiasa dianggo: batré litium-ion sareng bungkus batré anu dianggo dina alat-alat peryogi pikeun nyumponan sarat standar.

Kategori produk éléktronik

Conto lengkep sababaraha jinis produk éléktronik

Produk kantor portabel

buku catetan, pda, jst.

Produk komunikasi sélulér telepon sélulér, telepon tanpa kabel, headset Bluetooth, walkie-talkie, jsb.
Produk audio sareng pidéo portabel set televisi portabel, pamuter portabel, kaméra, kaméra pidéo, jsb.
Produk portabel anu sanés navigator éléktronik, bingkai poto digital, konsol gim, e-book, jst.

HyNaon MCM?

● Pangakuan kualifikasi: MCM mangrupikeun laboratorium kontrak terakreditasi CQC sareng laboratorium terakreditasi CESI. Laporan tés anu dikaluarkeun tiasa langsung dilamar pikeun CQC atanapi sertipikat CESI;

● Dukungan téknis: MCM gaduh peralatan uji GB31241 anu cukup sareng dilengkepan langkung ti 10 téknisi propésional pikeun ngayakeun panilitian jero téknologi tés, sertifikasi, Inok pabrik sareng prosés sanésna, anu tiasa nyayogikeun jasa sertifikasi GB 31241 anu langkung akurat sareng khusus pikeun global klien.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami