Amérika- WERCSmart

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon ari WERCSmart REGISTRATION?

WERCSmart mangrupikeun singketan tina Standar Patuh Peraturan Lingkungan Dunia.

WERCSmart nyaéta perusahaan database pendaptaran produk anu dikembangkeun ku perusahaan AS anu disebut The Wercs. Tujuanna pikeun nyayogikeun platform pengawasan kasalametan produk pikeun pasar swalayan di Amérika Serikat sareng Kanada, sareng ngajantenkeun mésér produk langkung gampil. Dina prosés ngajual, ngangkut, nyimpen sareng miceun produk diantara pangecér sareng panarima anu kadaptar, produk bakal nyanghareupan tantangan anu beuki rumit ti féderal, nagara bagian atanapi régulasi lokal. Biasana, Lembar Data Kasalametan (SDSs) anu disayogikeun sareng produkna henteu nutupan data anu cekap dina inpormasi nunjukkeun patuh kana hukum sareng peraturan. Sedengkeun WERCSmart ngarobih data produk pikeun anu saluyu sareng hukum sareng peraturan.

▍Cope produk pendaptaran

Pangecér nangtoskeun parameter pendaptaran pikeun unggal pemasok. Kategori di handap bakal didaptarkeun pikeun rujukan. Nanging, daptar di handap ieu henteu lengkep, janten verifikasi ngeunaan sarat pendaptaran sareng pembeli anjeun disarankeun.

◆ Sadaya Produk Ngandung Kimia

◆ Produk OTC sareng Suplemén Nutrisi

◆ Produk Perawatan Pribadi

◆ Produk Didorong Batré

◆ Produk nganggo Papan Sirkuit atanapi Elektronika        

◆ Lampu bohlam

◆ Minyak Masak                      

◆ Kadaharan anu dikaluarkeun ku Aerosol atanapi Bag-On-Valve

Naon MCM?

● Dukungan tanaga téknis: MCM dilengkepan tim profesional anu nalungtik hukum sareng peraturan SDS salami lami. Aranjeunna ngagaduhan élmu anu jero ngeunaan parobihan hukum sareng peraturan sareng parantos nyayogikeun jasa SDS anu sah salami dasawarsa.

● Jasa jinis loop tertutup: MCM ngagaduhan tanaga ahli komunikasi sareng auditor ti WERCSmart, mastikeun prosés lancar pendaptaran sareng verifikasi. Sajauh ieu, MCM parantos nyayogikeun jasa pendaptaran WERCSmart pikeun langkung ti 200 klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami