Brasil- ANATEL

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon ari ANATEL Homologation?

ANATEL mangrupikeun singkatan tina Agencia Nacional de Telecomunicacoes anu mangrupikeun wewenang pamaréntah Brasil pikeun produk komunikasi anu disertifikasi pikeun sertifikasi anu wajib sareng sukarela. Prosedur persetujuan sareng patuh na sami pikeun produk domestik sareng luar negeri Brasil. Upami produk lumaku pikeun sertifikasi wajib, hasil uji sareng laporan kedah saluyu sareng aturan sareng peraturan anu ditetepkeun sakumaha anu dipénta ku ANATEL. Sértipikat produk bakal dibales ku ANATEL heula sateuacan produk beredar dina pamasaran sareng dilebetkeun kana aplikasi praktis.

Ho Saha anu nanggungjawaban kanggo ANATEL Homologation? 

Organisasi standar pamaréntahan Brasil, badan sertifikasi anu dikenal sareng laboratorium uji anu ngagaduhan otoritas sertifikasi ANATEL pikeun nganalisis sistem produksi unit manufaktur, sapertos prosés desain produk, pengadaan, prosés manufaktur, saatos jasa sareng saterasna pikeun mastikeun produk fisik anu kedah dipatuhkeun kalayan standar Brasil. Pabrikan wajib nyayogikeun dokumén sareng sampel pikeun uji sareng penilaian.

HyNaon MCM?

● MCM ngagaduhan 10 taun pangalaman anu réa sareng sumberdaya dina industri uji coba sareng sertifikasi: sistem jasa kualitas luhur, tim téknis anu mumpuni ageung, program sertifikasi sareng tés anu gancang sareng saderhana.

● MCM berkolaborasi sareng sababaraha organisasi lokal anu sacara resmi dikenal sacara resmi nyayogikeun sababaraha solusi, jasa anu akurat sareng merenah pikeun klien. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami