India - CRS

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Skéma Registrasi Wajib (CRS)

Kamentrian Éléktronika & Téhnologi Informasi dileupaskeun Éléktronika & Téhnologi Émbaran Barang-Syarat pikeun Pesenan Pendaftaran Wajib I-Ditumuskeun dina 7th Séptémber, 2012, sareng éta dimimitian dina 3Kalurahan Oktober, 2013. Syarat Barang Éléktronika & Teknologi Téknologi pikeun Pendaptaran Wajib, anu biasana disebat sertifikasi BIS, saleresna disebat pendaptaran / sertifikasi CRS. Sadaya produk éléktronik dina katalog produk pendaptaran wajib anu diimpor ka India atanapi dijual di pasar India kedah didaptarkeun di Biro Standar India (BIS). Dina Nopémber 2014, 15 jinis produk anu kadaptar wajib parantos ditambihan. Kategori anyar kalebet: telepon sélulér, batré, bank listrik, catu daya, lampu LED sareng terminal penjualan, jst.

▍BIS Batré Tés Standar

Sél / batré sistem nikel: IS 16046 (Bagéan 1): 2018 / IEC62133-1: 2017

Sél / batré sistem litium: IS 16046 (Bagéan 2): 2018 / IEC62133-2: 2017

Sél koin / batré kalebetkeun kana CRS.

HyNaon MCM?

● Kami parantos fokus kana sertifikasi India langkung ti 5 taun sareng ngabantosan klien kéngingkeun serat BIS batré anu munggaran di dunya. Ngatur 1000 kasus BIS unggal taun rata-rata, urang gaduh pangalaman praktis sareng akumulasi sumber daya padet dina bidang sertifikasi BIS.

● Tilas perwira senior Biro Standar India (BIS) padamelan salaku konsultan sertifikasi, pikeun mastikeun efisiensi kasus sareng ngaleungitkeun résiko pembatalan nomer pendaptaran.

● Dilengkepan ku kamampuan ngarengsekeun masalah komprehensif anu kuat dina sertifikasi, kami ngahijikeun sumberdaya pribumi di India. Perusahaan cabang MCM India diwangun ku para ahli dina bidang sertifikasi, sareng ngajaga komunikasi anu saé sareng aparat BIS pikeun nyayogikeun nasabah kalayan inpormasi anu paling mutakhir, paling propésional sareng paling berwenang.

● Kami ngalayanan perusahaan terkemuka dina sagala rupa industri sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di lapangan, anu ngajantenkeun kami dipercaya pisan sareng didukung ku klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami