Vietnam- MIC

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍Vietnam MIC Sertifikasi

Sirkular 42/2016 / TT-BTTTT nyatakeun yén batréna dipasang dina telepon sélulér, tablet sareng notebook henteu kénging diekspor ka Vietnam kecuali upami janten sertifikasi DoC ti saprak 1 Oktober 2016. DoC ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun nalika nerapkeun Type Approval pikeun produk akhir (telepon sélulér, tablet sareng buku catetan).

MIC ngaluarkeun Edaran anyar 04/2018 / TT-BTTTT dina Méi, 2018 anu nyatakeun yén henteu aya deui laporan IEC 62133: 2012 anu dikaluarkeun ku laboratorium terakreditasi peuntas laut ditampi dina 1 Juli 2018. Tés lokal diperyogikeun bari ngadaptar bijil ADoC.

Standard Standar Pangujian

QCVN101 : 2016 / BTTTT (tingal IEC 62133 : 2012)

PQIR

Pamaréntah Vietnam ngaluarkeun SK anyar Nomer 74/2018 / ND-CP tanggal 15 Méi 2018 pikeun nandeskeun yén dua jinis produk anu diimpor ka Vietnam tunduk kana aplikasi PQIR (Pendaftaran Mutu Kualitas Produk) nalika diimpor ka Vietnam.

Dumasar kana undang-undang ieu, Kamentrian Informasi sareng Komunikasi (MIC) Vietnam ngaluarkeun dokumén resmi 2305 / BTTTT-CVT tanggal 1 Juli 2018, nandeskeun yén produk anu aya dina kadali na (kalebet aki-aki) kedah dilarapkeun pikeun PQIR nalika diimpor. lebet Vietnam. SDoC bakal dikintunkeun pikeun ngarengsekeun prosés clearance bea cukai. Tanggal resmi mimiti diberlakukeun tina peraturan ieu nyaéta 10 Agustus 2018. PQIR lumaku pikeun impor tunggal ka Vietnam, nyaéta unggal-unggal importir ngimpor barang, anjeunna kedah ngadaptarkeun PQIR (inspeksi angkatan) + SDoC.

Nanging, pikeun importir anu mendesak ngimpor barang tanpa SDOC, VNTA saheulaanan bakal mastikeun PQIR sareng mempermudah clearance pabean. Tapi importir kedah ngalebetkeun SDoC ka VNTA pikeun ngalengkepan prosés clearance bea cukai dina 15 dinten damel saatos beusi bea cukai. (VNTA moal ngaluarkeun ADOC sateuacanna anu ngan ukur berlaku pikeun Pabrikan Lokal Vietnam)

HyNaon MCM?

● Ngasah Inpormasi Panganyarna

MCM raket kontak sareng MIC anu ngabagi berita sertifikasi Vietnam panganyarna.

 Co-pendiri laboratorium uji batré sareng pamaréntah daérah

Laboratorium uji batréna didirikeun taun 2017 ku pamaréntah Vietnam sareng MCM, anu mangrupikeun hiji-hijina lab locat kalayan kualifikasi lengkep QCVN101: 2016. Sareng MCM janten hiji-hijina agén laboratorium ieu di Daratan Cina, Hong Kong, Makau sareng Taiwan.

● Saran tina sertifikasi wajib Vietnam pikeun produk batré

Lab anu didirikeun ku MCM tanggel waler pikeun uji produk sareng sertifikasi bari MIC tanggel waler pikeun ngaluarkeun régulasi resmi sareng undang-undang. Dua awak éta koperasi caket pikeun babarengan ngamajukeun pamekaran tés aki sareng sertifikasi di Vietnam.

● Jasa Agénsi Setopan

MCM, agénsi one-stop ideal, nyayogikeun tés, sertifikasi sareng jasa agén pikeun klien. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami