EU- CE

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon Sertifikasi CE?

Tanda CE mangrupikeun "paspor" kanggo produk pikeun lebet pasar EU sareng pasar nagara-nagara Asosiasi Perdagangan Bebas EU. Naon waé produk anu parantos ditangtoskeun (kalebet diréktif metodeu anu énggal), naha didamel di luar UÉ atanapi di nagara-nagara anggota Uni Éropa, pikeun medar sacara bébas di pasar EU, aranjeunna kedah saluyu sareng sarat tina standar anu diréktif sareng anu harmonis sateuacanna disimpen dina pasar UÉ, sareng pasang tanda CE. Ieu mangrupikeun sarat wajib hukum EU ngeunaan produk anu aya hubunganana, anu nyayogikeun standar téknis minimum anu ngahijikeun pikeun perdagangan produk sababaraha nagara di pasar Éropa sareng nyederhanakeun prosedur perdagangan.

Hat Naon arahan CE?

Diréktip mangrupikeun dokuméntasi législatif anu didirikeun ku Déwan Komunitas Éropa sareng Komisi Éropa dina otorisasi tina Perjangjian Komunitas Éropa. Arahan anu cocog pikeun aki nyaéta:

2006/66 / EC & 2013/56 / EU: Pitunjuk Batré. Batré anu saluyu sareng arahan ieu kedah ngagaduhan tandah sampah;

2014/30 / EU: Éléktribusi Kompatibilitas Éléktromagnétik (Arahan EMC). Batré anu saluyu sareng arahan ieu kedah ngagaduhan tanda CE;

2011/65 / EU: ROHS diréktif. Batré anu saluyu sareng arahan ieu kedah ngagaduhan tanda CE;

Tip: Ngan nalika produk sasuai sareng sadaya arahan CE (tanda CE kedah dipasang), tiasa tanda CE dipasang nalika sadaya sarat tina diréktif kacumponan.

EcessKabutuh Ngalamar Sertifikasi CE

Naon waé produk ti sababaraha nagara anu béda anu hoyong asup ka UÉ sareng Zona Perdagangan Bebas Éropa kedah ngadaptar pikeun CE-Certified sareng CE anu ditandaan dina produk. Maka, sertifikasi CE mangrupikeun paspor pikeun produk anu lebet ka UÉ sareng Zona Perdagangan Bebas Éropa.

▍Keuntungan Ngalamar sertifikasi CE

1. Hukum EU, peraturan, sareng standar koordinasi henteu ngan ukur ageung, tapi ogé kompléks dina konténna. Maka, kéngingkeun sertifikasi CE mangrupikeun pilihan anu palinter pisan pikeun ngahémat waktos sareng usaha ogé pikeun ngirangan résiko;

2. Sértipikat CE tiasa ngabantosan kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng lembaga pengawasan pasar dugi ka maksimal;

3. Éta sacara efektif tiasa nyegah kaayaan tuduhan anu teu tanggung jawab;

4. Dina nyanghareupan litigasi, sertifikasi CE bakal janten bukti téknis anu sah sacara sah;

5. Sakali dihukum ku nagara-nagara Uni Éropa, badan sertifikasi babarengan bakal nanggung résiko sareng perusahaan, sahingga ngirangan résiko perusahaan.

HyNaon MCM?

● MCM ngagaduhan tim téknis sareng dugi ka langkung ti 20 urang propésional dina bidang sertifikasi CE batré, anu nyayogikeun nasabah kalayan inpormasi sertifikasi CE anu langkung gancang sareng langkung akurat sareng paling anyar;

● MCM nyayogikeun rupa-rupa solusi CE kalebet LVD, EMC, arahan batré, sareng sajabana pikeun klien

● MCM parantos nyayogikeun langkung ti 4000 tés CE batré sadunya dugi ka ayeuna 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami