Thailand- TISI

Pedaran pondok:


Pitunjuk Proyék

▍ Naon Sertifikasi TISI?

TISI pondok pikeun Thai Standards Institute Institute, pakait sareng Departemen Industri Thailand. TISI tanggel waler pikeun ngarumuskeun standar domestik ogé ilubiung dina formulasi standar internasional sareng ngawas produk sareng prosedur penilaian mumpuni pikeun mastikeun patuh sareng pangakuan standar. TISI mangrupikeun organisasi pangaturan anu berwenang pamaréntah pikeun sertifikasi wajib di Thailand. Éta ogé tanggung jawab formasi sareng manajemén standar, persetujuan laboratorium, latihan tanaga sareng pendaptaran produk. Dicatet yén teu aya badan sertifikasi wajib non-pamaréntah di Thailand.

 

Aya sertifikasi sukarela sareng wajib di Thailand. Logo TISI (tingali Gambar 1 sareng 2) diidinan dianggo nalika produk cocog sareng standar. Pikeun produk anu henteu acan distandarkeun, TISI ogé nerapkeun pendaptaran produk salaku cara sertifikasi samentawis.

asdf

▍ Wengkuan Sertifikasi Wajib

Sertipikat wajib nyertakeun 107 kategori, 10 lapangan, kalebet: alat-alat listrik, asesoris, alat-alat médis, bahan konstruksi, barang-barang konsumén, kendaraan, pipa PVC, wadah gas LPG sareng produk tatanén. Produk saluareun ruang lingkup ieu aya dina lingkup sertifikasi sukarela. Batré mangrupikeun produk sertifikasi wajib dina sertifikasi TISI.

Standar anu diterapkeun: TIS 2217-2548 (2005)

Batré anu diterapkeun :Sél sélér sareng batréna (ngandung éléktrolit basa sanés atanapi sanés sanés - syarat kaamanan pikeun sél sekundér anu disegel, sareng batréna didamelna, kanggo dianggo dina aplikasi portabel)

Otoritas penerbitan lisénsi:  Institut Standar Industri Thailand

HyNaon MCM?

● MCM kerjasama sareng organisasi audit pabrik, laboratorium sareng TISI langsung, sanggup nyayogikeun solusi sertifikasi anu pangsaéna pikeun klien.

● MCM ngagaduhan 10 taun pangalaman anu limpah dina industri batré, sanggup nyayogikeun dukungan téknis profesional

● MCM nyayogikeun layanan one-stop bundle pikeun ngabantosan nasabah lebet kana sababaraha pasar (henteu ngan ukur Thailand) anu suksés kalayan prosedur anu saderhana


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami